Okul Müdürümüz Teyfik AYDEMİR okulumuzdaki görevinden ayrıldı.

Okul müdürümüz Teyfik AYDEMİR okulumuzdaki 4yılını doldurmuş olması nedeniyle yönetmelik gereği rotasyonla başka bir okula atanmıştır.

25.06.2022 537

Okul müdürümüz görev süresi boyunca okulumuzun elektrik tesisatından, kapı ve pencerelerinin yenilenmesi, sınıfların alçı ve boyası, sınıfların etkileşimli tahtayla donatılmasından öğrenci dolaplarının yapımına, öğretmenler odasının yenilenmesi ve bahçenin düzenlenmesine kadar pek çok hizmetlerin yapılmasını sağladı.

İkili öğretimden normal öğrenimede yine aynı dönemde geçilmesine katkı sunmuştur.

Öğrencilerimizin sosyal,sportif, sanat ve bilimsel alanlarında gelişmeleri içinde oek çok projenin uygulanmasına önderlik etmiştir.

Kendisine okulumuza katkılarından dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.