Okul Müdürümüz Yakup YİĞİT Görevine Başladı

Okul Müdürümüz Yakup YİĞİT Görevine Başladı

27.06.2022 455

Kıymetli mesai arkadaşlarım, Sayın veliler, Sevgili öğrencilerim,

  Gazi İlkokulu'nda Okul Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Reşat Şemsettin Sirer İlkokulu'nda okul müdürlüğü görevine başlamanın onur ve heyecanı ile yeni başladığım bu görevin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

 

  Değerli öğretmen arkadaşlarım ;

Geleceğimizi emanet edeceğimiz kıymetlilerimizin, öğrencilerimizin yetiştirilmesinde en önemli görev ve sorumluluğu sizlerin üstlendiğinizi biliyor ve YÖNETİŞİM ilkesi ile tüm eğitim süreçlerini birlikte yöneteceğimizin bilinmesini istiyorum.

İşbirliği, özveri ve dayanışma ile öğrencilerimizi girişimci ve vizyoner bir ruhla  yetiştirmek adına bir ekip ruhu içerisinde çalışacağımıza inanıyorum.

  Sevgili öğrencilerim ;

Sizleri bilinçli, sorumluluk sahibi,erdemli, yenilikçi, girişimci, kendini tanıyan ve kendini ifade edebilen, geçmişine ve geleceğine sahip çıkan, vatanını milletini seven bireyler olarak yetiştirmek, bir üst öğretim kademesine hazırlanmak bizim görevimizdir.

Sizlere her alanda iyi bir eğitim öğretim ortamı sunabilmek için çalışacağımızdan emin olabilirsiniz.

  Kıymetli Öğrenci velileri ;

Büyük fedakarlıklarla büyüterek bizlere emanet ettiğiniz  çocuklarımızı,  en iyi şekilde yetiştirmek adına bizlere destek olmanız başarılı olmamız için gücümüzü artıracaktır. Sizlerle mutlak bir iş birliği içerisinde  hedefimize birlikte yürüyeceğiz.

 Bu duygu ve düşüncelerle görevi devraldığım Teyfik beye, bugüne kadar emeği geçen  yönetici, öğretmen, okul çalışanı ve öğrenci velilerimize teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

 

 

Yakup YİĞİT

Okul Müdürü