Reşat Şemsettin Sirer İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim etkinliklerini bir bütün kabul edip, herkesin kendini sürekli yenileyebildiği ve geliştirebildiği, çağdaş bir ortam yaratarak, kendini ve toplumdaki rolünü iyi kavrayabilen, işbirliği ve uyumun getirdiği gelişmelere açık, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi, sosyal, kültürel ve sportif değerlerini benimseyen,koruyan, geliştiren ve çağdaş değerlerle donanmış başarılı bir eğitim-öğretim kurumu olma özelliğini arttırarak devam ettirmek.

Misyon: Öğrencilerimizi GELECEĞİMİZ olarak görmekteyiz ve onlara sağlıklı, çağdaş, nitelikli bir ortam hazırlamak,geleceğimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde önce bulunduğu ortama ve işlevini sevdirme, değerlerini benimsetme, imkanları geliştirme ve bunlardan azami yararlanma yoluyla bilinçli, ülkesi ve insanlık için gayretli ve üretken nesiller yetiştirmek için, GÖREVDEYİZ.

Başarılar: YÜZMEDE İL BİRİNCİLİKLERİ-İKİNCİKLKLER VE ÜÇÜNCÜLÜKLER, JİMNASTİK MUSABAKALARINDA İL BİRİNCİLİĞİ-İKİNCİLİĞİ-ÜÇÜNCÜLÜĞÜ- OKÇULUKTA İL BİRİNCİLİĞİ

Saatler: Giriş-Çıkış :08:30 - 14:30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: FUTBOL-BASKETBOL-VOLEYBOL-JİMNASTİK-OKÇULUK-YÜZME
Bilimsel Etkinlikler: TEKNOFEST VE SİRO GİBİ YARIŞMALARA KATILI SAĞLAYAN 8 ADET TEKNOLOJİ TAKIMI
Proje Çalışmaları: 1-TÜBİTAK- 3 ERASMUS- 11 ETWİNNİNG PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 3 ERASMUS- 11 ETWİNNİNG PROJESİ

WEB - https://rssirer.meb.k12.tr

Adres - ÖRTÜLÜPINAR MH. REŞAT ŞEMSETTİN SK. NO 4 / P.K 58030 SİVAS

Adres - ÖRTÜLÜPINAR MH. REŞAT ŞEMSETTİN SK. NO 4 / P.K 58030 SİVAS

Ulaşım istasyon cad. üzerindeki Maliye binası arkasında

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezinde